Weerbericht:
Half tot zwaar bewolkt en morgen (onweers)buien
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

ZorgSaam hard op zoek naar babycamera's

Toegevoegd: 26-03-2020, 18.01 uur - Update: 26-03-2020, 22.47 uur
ZorgSaam hard op zoek naar babycamera's
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - Ziekenhuis ZorgSaam in Terneuzen is op zoek naar babyfoons met camerafunctie om zo de opgenomen coronapatiënten goed te kunnen monitoren.

ZorgSaam laat via social media weten dat ook op de operatiekamers COVID-19-patiënten zijn opgenomen en dat men daarom hard op zoek is naar vijf babycamera's met beeldscherm en geluid. Als voorbeeld noemt het ziekenhuis de luvion essential babyfoon.

Op dit moment zijn er 23 patiënten met het coronavirus in het Terneuzense ZorgSaam-ziekenhuis De Honte. Daarvan liggen 6 patiënten op de intensive care (IC). De IC is volgens het ziekenhuis in cohort (afgescheiden ruimte).

Update: ZorgSaam is inmiddels voorzien, helpen zoeken naar babycamera's is dus niet meer nodig!

Vragen over het Coronavirus?
Wat moet je doen als je denkt dat je het Coronavirus hebt? Klik hier voor het antwoord op die vraag, opgesteld door de GGD, de Zeeuwse huisartsen en Nucleus Zorg. Veelgestelde vragen en antwoorden vind je bij het RIVM. Je kunt ook het landelijke informatienummer 0800-1351 bellen.

In ons nieuwsdossier vind je al onze berichten over het Coronavirus (COVID-19) terug.

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Geef me, geef me miljonairs (27-3-2020 om 13:48)
Wat is het probleem ? het web staat vol met 24 service bedrijven die er nog genoeg in voorraad hebben. Is de gezondheidszorg onder rutte soms een donatie instelling geworden ? Hij heeft al plannen voor miljarden voor bedrijven, maar een ziekenhuis kan niet een paar duizend euro missen voor wat cameraatjes en zijn die afhankelijk van gebruikte vieze spullen voor in de IC ? Is dat de manier waarop rutte en zijn graaiersbende die extra IC bedden gaat realiseren ? Door een rondgang met de bedel hoed ? Misschien dat hij nog even wil verklaren waarom zijn VVD kabinet het aantal IC bedden meer dan gehalveerd had om mee te beginnen ?
Yc (26-3-2020 om 23:19)
Wat dit voor een nieuws schamelijk. Mensen betalen 150euro cz. En nog smeken voor een babyfoon
Bolpuntcom (26-3-2020 om 18:38)
Ik ken een site, vandaag besteld, morgen in huis... Helemaal niet duur ;)