Weerbericht:
Bewolkt, in het noordoosten enkele opklaringen. Morgen af en toe motregen
Verkeersinformatie:
18 files van totaal 60 km

Traumahelikopter ingezet in Biervliet

Toegevoegd: 26-03-2020, 19.22 uur - Update: 26-03-2020, 19.41 uur
Door: Roland de Jong

BIERVLIET - De Rotterdamse traumahelikopter is vanavond ingezet voor een medische noodsituatie in Biervliet.


De melding van het incident in de Hoogstraat kwam rond 18.00 uur binnen. Er kwamen twee ambulanceteams en een politie-eenheid ter plekke. Rond 18.10 uur werd de traumahelikopter uit Rotterdam ook gealarmeerd. Deze landde vervolgens op een weiland aan de Havenstraat, ter hoogte van het sportpark.

De patiënt is behandeld in een ambulance en rond 18.55 uur met spoed per ambulance afgevoerd naar het ziekenhuis in het Belgische Gent. De helikopter is hier ook naartoe gevlogen omdat de trauma-arts meereed in de ambulance. Vanwege het incident was een deel van de Havenstraat even dicht.

Gisteren werd rond 15.00 uur overigens ook een traumahelikopter opgeroepen naar de Noordstraat in Biervliet. Bij die melding kwam de helikopter uiteindelijk niet ter plekke.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren