Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
43 files van totaal 157 km

Schoorsteenbrand Stoofstraat Poortvliet

Toegevoegd: 26-03-2020, 22.52 uur
Foto 3 van 4

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Tholenaar (27-3-2020 om 21:19)
@gezellige buren: op de een of andere manier heb ik het gevoel dat deze mensen veel gezelliger buren zijn dan u. Een beetje suggestieve opmerking over dat schoonmaken van de schoorsteen, vind u niet? Enne... hoe gaan we om met spontaan ontbrandende zonnepanelen en tesla's? Worden ook op kosten van de samenleving geblust he. Gelukkig maar! Leven en laten leven!
Gezellige buren. (27-3-2020 om 14:05)
Altijd fijn, heel nederland heeft potentieel last van de luchtweg infecties , maar dan zijn er altijd weer van die milieu vervuilers die hun longkanker verwekkende openhaard aan gaan steken...Misschien ligt er verderop iemand naar adem te snakken, die zal die gezellige gifwolken van de buren echt waarderen. En de overbelaste hulpdiensten komen wel weer opdraven omdat die de schoorsteen natuurlijk niet op tijd laten vegen. "Moet een ander maar voor ze komen doen op kosten van de samenleving"...God, hoe komen mensen zo dom en egoïstisch ? Asociaal gedoe...
Cookie-instellingen beheren