Weerbericht:
Zonnig en droog weekeinde, in het zuiden zomers warm
Verkeersinformatie:
Geen files

Vijfduizend euro cash in auto Terneuzen

Toegevoegd: 26-03-2020, 22.56 uur - Update: 27-03-2020, 12.08 uur
De politie trof in de auto ruim 5.000 euro aan contanten aan.
De politie trof in de auto ruim 5.000 euro aan contanten aan.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - De politie heeft donderdagmiddag in Terneuzen ruim 5.000 euro cash gevonden tijdens het controleren van een auto.


Het voertuig, waarvan de bestuurder door de politie in verband werd gebracht met antecedenten op het gebied van de Opiumwet en witwassen, werd gecontroleerd op de Nieuwe Blikstraat. De bestuurder, een 38-jarige Rotterdammer, werd gefouilleerd en het voertuig werd doorzocht. Hierbij werd ruim 5.000 euro aan contanten aangetroffen.

"In de kofferbak van het voertuig troffen wij goederen die gebruikt kunnen worden voor het wegen en verpakken van verdovende middelen", zo zegt de politie. De bestuurder is aangehouden op verdenking van witwassen en op de grond van de Opiumwet. Het geld, zijn telefoon, de auto en de in de kofferbak aangetroffen goederen zijn inbeslaggenomen.

De man is na verhoor in vrijheid gesteld, het onderzoek loopt nog door.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
john (27-3-2020 om 15:01)
Die 5000 euro aan de voetselbank schenken misschien ???
@.maikie (27-3-2020 om 12:46)
.... Het is statistich nu eenmaal zo dat veel boefjes in herhaling vallen, beter allemaal controleren dan niet. Ik ben nog nooit in aanraking geweest met justitie en ben in al m'n 34 jaar, slechts 3 x aan de kant gezet door de politie....
Maikie (26-3-2020 om 23:35)
Zelf ben ik vroeger ook wel eens in aanraking met justitie geweest, ik kweekte wiet, niet op grote schaal, stal geen stroom, en zorgde niet voor overlast, een modelkweker kon je mij wel noemen. Tot aan de dag van vandaag word ik af en toe gecontroleerd en aan de kant gezet zonder reden, mijn verleden achtervolgt mij en word behandeld als een zwaar crimineel. Ik vind dit soort opsporing niet echt wenselijk, elke keer word mijn privacy geschonden. Ik heb mijn leven gebeterd, heb een vaste baan en een vast contract. Ik zal altijd weigeren om mijn auto te laten doorzoeken of mij te laten foulleren zonder geldige reden, ze moeten daarvoor een vermoeden hebben.