Weerbericht:
Wolkenvelden, in het oosten soms motregen. Morgen in het westen mistig
Verkeersinformatie:
16 files van totaal 50 km

Arrestatie voor straatroof Draaibrug Oost-Souburg

Toegevoegd: 27-03-2020, 15.40 uur
Arrestatie voor straatroof Draaibrug Oost-Souburg
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

OOST-SOUBURG - De politie heeft eerder deze week een 16-jarige jongeman opgepakt in verband met de straatroof afgelopen weekeinde bij de Draaibrug in Oost-Souburg. Dat is zojuist door de politie naar buiten gebracht.


Een 18 jarige inwoner van Middelburg werd in de nacht van vrijdag op zaterdag door drie jongens uit een groepje van zes tot stoppen gedwongen. Zij vroegen hem om zijn telefoon en om geld. Ook pakte een van hen zijn oordopjes (Airpods) uit zijn oren. Onder dwang in elkaar geslagen te worden moest de aangever vervolgens zijn telefoon ontgrendelen. Daarna liet het drietal hem weer gaan.

Op 24 maart heeft de politie een 16-jarige Vlissinger aangehouden in deze zaak. Hij bleek in het bezit te zijn van de gestolen telefoon. De jongen is meegenomen naar het politiebureau en daar gehoord. Op 27 maart is hij vrijgelaten. Hij is wel nog steeds verdachte in de zaak. De recherche doet verder onderzoek naar de zaak en is nog op zoek naar de overige daders.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
C van Belzen (27-3-2020 om 16:37)
kei en keihard straffen geen verzachtende omstandig heden
Cookie-instellingen beheren