Weerbericht:
Van tijd tot tijd onweersbuien. Morgenmiddag veel regen
Verkeersinformatie:
8 files van totaal 26 km

Weer verkeersongeluk Sloeweg Vlissingen

Toegevoegd: 27-03-2020, 17.52 uur
Door: Tim Koster

VLISSINGEN - Op de Sloeweg in Vlissingen heeft vrijdagmiddag opnieuw een verkeersongeluk plaatsgevonden.


Het ongeluk gebeurde rond 16.10 uur bij de kruising met de Weijevlietweg. Hier kwamen de bestuurders van twee personenauto’s met elkaar in botsing. Een ambulance werd met spoed opgeroepen maar niemand raakte gewond. Bergingsbedrijf Kuzee heeft één van de betrokken voertuigen weggesleept. De bestuurder van het andere voertuig kon al snel na het ongeluk zijn weg weer vervolgen.

Op de Sloeweg gebeurden de afgelopen tijd verschillende aanrijdingen waarbij wel sprake was van letsel. Hoe het ongeluk van vandaag precies heeft kunnen gebeuren, is niet bekend.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
justin lockefeir (28-3-2020 om 17:26)
rotonde daar... zal veel beter zijn.
Ger (28-3-2020 om 10:34)
Duidelijk: geen licht overdag en een kleur die dus wegvalt.......lichten aan. Ook overdag!
P (27-3-2020 om 20:24)
Oh dat stukje, daar ze opeens met zn tweetjes naast elkaar staan en je geen bal meer ziet omdat ene flapdrol denkt dat je daar met zn twee kan staan. Het is een mentaliteits probleem en geen verkeers probleem.
Goesenaar (27-3-2020 om 19:34)
De enige verkeerstechnische oplossing is het maken van een rotonde. Daar is bovendien genoeg ruimte voor om dat te realiseren.
Zeeuwse Showride (27-3-2020 om 18:58)
Ik hoop dat ik de eerste ben die reageert :)...... Wie maakte de voorrangsfout?? En; JA het moet puur een voorrangsfout geweest zijn want er is NIKS maar dan ook echt NIKS onveilig aan die kruising, al zullen er vast wel wel mensen komen huilen dat het een levensgevaarlijke kruising is en dat de gemeente er wat aan moet doen
Omrij (27-3-2020 om 18:03)
Ik stel voor alleen afslaand verkeer vanaf Sloeweg uit de richting A58 toestaan. Al het overig verkeer over de Nieuwe Vlissingse weg en Zuid beekseweg. Daarnaast een aansluiting op Nieuw Vlissingse weg t.h.v. industrieterrein Vrijburg langs Claverveld/hofwijk. Omrijden kost net zoveel tijd als staan wachten op dat gevaarlijke kruispunt. Enige oplossing, want een rotonde gaat niet werken gezien de verkeersdrukte. Geeft opstoppingen op Sloebrug, spoor en kruispunt A58.
Cookie-instellingen beheren