Weerbericht:
Wolkenvelden en vooral in het midden en zuiden enkele buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Zaterdag telefoonnummer vragen toerisme

Toegevoegd: 27-03-2020, 22.21 uur
De VRZ liet vanavond weten dat toeristisch nachtverblijf vanaf maandag is verboden.
De VRZ liet vanavond weten dat toeristisch nachtverblijf vanaf maandag is verboden.
© Foto: Tim Koster
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Wie vragen heeft over de maatregelen die de Veiligheidsregio Zeeland (VRZ) vrijdagavond afkondigde in de strijd tegen het coronavirus, kunnen zaterdag bellen met een centraal toeristisch loket.


Op de website www.zeelandveilig.nl/coronavirus heeft de VRZ een lijst met veel gestelde vragen (FAQ) gezet. Mensen die over de nieuwe maatregelen op het gebied van het toerisme een vraag hebben die hiermee niet wordt beantwoord, kunnen zaterdag tussen 10.00 en 14.00 uur bellen met het telefoonnummer 14-0115.

Vanaf maandag kunnen vragen bij de eigen gemeente worden gesteld.

 

Vragen over het Coronavirus?
Informatie hierover vind je op Thuisarts.nl. Heb je klachten die kunnen passen bij het nieuwe coronavirus? Maak dan een afspraak om je te laten testen. Dit kan via www.coronatest.nl of via het telefoonnummer 0800-1202. Veelgestelde vragen en antwoorden vind je bij het RIVM. Je kunt ook het landelijke informatienummer 0800-1351 bellen.

In ons nieuwsdossier vind je al onze berichten over het Coronavirus (COVID-19) terug.

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren