Weerbericht:
Perioden met zon en een bui. Zondag meer buien, soms met onweer
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Man (22) vlucht voor verkeerscontrole Vlissingen

Toegevoegd: 28-03-2020, 12.49 uur
Man (22) vlucht voor verkeerscontrole Vlissingen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Tim Koster

VLISSINGEN - De politie heeft vrijdagavond in Vlissingen een 22-jarige man uit diezelfde woonplaats aangehouden nadat hij op de vlucht sloeg voor een verkeerscontrole.

Rond 20.00 uur zagen agenten de man in een auto over de Adriaen Brouwerlaan richting de Hogeweg rijden. De Vlissinger trok de aandacht toen hij plots vaart maakte en via de Paulus Potterlaan de Jacob van Ruysdaellaan inreed. Hij stopte de auto en besloot weg te rennen. Agenten die naar de man op zoek waren konden hem een halfuur later aan de Hogeweg aanhouden. De 22-jarige man werd aangehouden en voor onderzoek naar het politiebureau gebracht.

De Vlissinger weigerde op het politiebureau mee te werken aan een speekseltest. Hij heeft twee bekeuringen gekregen voor het weigeren van een stopteken en het weigeren van de speekseltest.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mijn mening (28-3-2020 om 23:24)
Waardeloze lui, gedoemd om te mislukken.
TN'r (28-3-2020 om 13:50)
Jammer de Politie niet veel mag en kan en wil doen.. Je kunt dit soort mannen en vrouwen dag en nacht aanhouden hier.. Ze rijden allemaal met drugs op en blowen heel de dag die gasten en ook heeeel veel meiden hoor vergis je niet.. Ik snap ook wel Politie niet alle drugs misbruikers kan aanhouden hier dan pak je de halve stad op maar goed een beetje meer controle mag wel.. We weten allemaal dat bepaalde bevolkingsgroepen extreem veel drugs doen en dan is 100% controles een zeer goed idee ! Maar deze actie is goed ! Veel meer aub ! Ook op de fiets en scooter word drugs misbruikt !