Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Grote drukte milieustraat Goes

Toegevoegd: 28-03-2020, 13.37 uur
De gemeente Goes roept om vandaag niet meer naar de milieustraat te komen.
De gemeente Goes roept om vandaag niet meer naar de milieustraat te komen.
© Foto: Gemeente Goes
Door: Tim Koster

GOES - De gemeente Goes roept om vandaag niet meer naar de milieustraat te komen vanwege de grote drukte en wachttijden vanwege het aangepaste toegangsbeleid van het coronavirus.


Vanwege de enorme drukte op de Zeeuwse milieustraten zijn vanaf vrijdag 20 maart 2020 al verkeersregelaars ingezet om te ondersteunen bij de toegangsdosering op de milieustraten in Zeeland. Op iedere milieustraat wordt slechts een beperkt aantal voertuigen/mensen toegelaten om afval te lossen. Zodra een auto het terrein verlaat zal een nieuw voertuig worden toegelaten.

De gemeente Goes verzoekt mensen die écht naar de milieustraat moeten, op een andere dag terug te komen.

Vragen over het Coronavirus?
Informatie hierover vind je op Thuisarts.nl. Heb je klachten die kunnen passen bij het nieuwe coronavirus? Maak dan een afspraak om je te laten testen. Dit kan via www.coronatest.nl of via het telefoonnummer 0800-1202. Veelgestelde vragen en antwoorden vind je bij het RIVM. Je kunt ook het landelijke informatienummer 0800-1351 bellen.

In ons nieuwsdossier vind je al onze berichten over het Coronavirus (COVID-19) terug.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Vuultje (28-3-2020 om 14:12)
Files tot aan de stoplichten bij Ah, je kunt zelfs niet meer doorrijden richting Wilhelminadorp!,,, En van t papier komen we ook niet meer af.Tja ophalen zien ze niet meer zitten. Nee want ze moeten nu betalen om van t papier af te komen. Slim van al die Gemeentes hoor!!
Cookie-instellingen beheren