Weerbericht:
Vrij koel en geregeld (onweers)buien. In het westen droger
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 18 km

Eerste boetes vanwege noodverordening Goes

Toegevoegd: 28-03-2020, 20.45 uur
Eerste boetes vanwege noodverordening Goes
© Foto: HVZeeland.nl
Door: Tim Koster

GOES - Na afgelopen tijd meerdere keren te hebben gewaarschuwd heeft de politie in Goes vandaag de eerste boetes uitgeschreven voor het overtreden van de noodverordening.


Drie personen in sportpark Het Schenge negeerden de opgelegde noodverordening en kregen een boete. Het sportpark werd op 17 maart al voor onbepaalde tijd afgesloten voor het publiek in verband met het coronavirus. Het handhaven hierop werd toen echter nog bemoeilijkt omdat er van een noodverordening om dit specifiek aangewezen gebied te betreden nog geen sprake was.

De politie is vanaf vandaag repressief aan het handhaven op de gesloten locaties.

Vragen over het Coronavirus?
Informatie hierover vind je op Thuisarts.nl. Heb je klachten die kunnen passen bij het nieuwe coronavirus? Maak dan een afspraak om je te laten testen. Dit kan via www.coronatest.nl of via het telefoonnummer 0800-1202. Veelgestelde vragen en antwoorden vind je bij het RIVM. Je kunt ook het landelijke informatienummer 0800-1351 bellen.

In ons nieuwsdossier vind je al onze berichten over het Coronavirus (COVID-19) terug.

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mysterie (29-3-2020 om 11:21)
Wat heeft daar toch zo een onweerstaanbare aantrekkings kracht want voor de corocrisis was het ook al regelmatig geklier daar. Er zijn daar lege voetbalvelden, wat is daar dan te beleven ? Gras dat groeit ?
Cookie-instellingen beheren