Weerbericht:
Vannacht wisselend bewolkt en een enkele bui, overdag perioden met zon
Verkeersinformatie:
Geen files

Poging corona-babbeltruc in Zierikzeee

Toegevoegd: 30-03-2020, 15.30 uur
Poging corona-babbeltruc in Zierikzeee
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

ZIERIKZEE - Op Schouwen-Duiveland heeft vanmiddag iemand geprobeerd het huis van een oudere vrouw binnen te komen met een coronavirus-babbeltruc.


Volgens de politie kwam de man met het verhaal dat hij binnen moest zijn om een corona-stofje te detecteren. Hij heeft niets meegenomen maar de politie waarschuwt mensen in Zierikzee en omgeving voor deze 'babbelaar'.

De politie benadrukt dat in verband met het coronavirus er alleen mensen binnen moeten komen waarvan men weet dat deze langskomen. "Laat geen vreemden binnen", zo luidt het dringende advies.

Vragen over het Coronavirus?
Informatie hierover vind je op Thuisarts.nl. Heb je klachten die kunnen passen bij het nieuwe coronavirus? Maak dan een afspraak om je te laten testen. Dit kan via www.coronatest.nl of via het telefoonnummer 0800-1202. Veelgestelde vragen en antwoorden vind je bij het RIVM. Je kunt ook het landelijke informatienummer 0800-1351 bellen.

In ons nieuwsdossier vind je al onze berichten over het Coronavirus (COVID-19) terug.

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren