Weerbericht:
Van tijd tot tijd onweersbuien. Morgenmiddag veel regen
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 13 km

Incident in loods Edisonweg Vlissingen

Toegevoegd: 30-03-2020, 21.59 uur
Door: Tim Koster & Roland de Jong

VLISSINGEN - In een loods aan de Edisonweg in Vlissingen is maandagavond iemand ten val gekomen en daarbij gewond geraakt.


De melding van het ongeval kwam rond 20.05 uur binnen bij de hulpdiensten. De ambulancedienst en de brandweer werden zonder spoed opgepiept maar de situatie bleek toch ernstig te zijn. Rond 20.15 uur werd ook de traumahelikopter uit Rotterdam opgeroepen. De inzet van de helikopter bleek echter toch niet nodig en deze kon rond 20.35 uur ter hoogte van Dreischor terugkeren naar de basis. De brandweer heeft met behulp van een kettingzaag een deur van de loods open gemaakt. Na behandeling door het ambulancepersoneel is het slachtoffer zonder spoed overgebracht naar een ziekenhuis.

Wat er precies is gebeurd, is niet duidelijk. Mogelijk is er iemand door het dak van de loods naar beneden gevallen.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren