Weerbericht:
Bewolkt, in het noordoosten enkele opklaringen. Morgen af en toe motregen
Verkeersinformatie:
11 files van totaal 46 km

Middelbrand woning Vlaandertsedijk Heinkenszand

Toegevoegd: 31-03-2020, 09.30 uur
Door: Tim Koster

HEINKENSZAND - In een woning aan de Vlaandertsedijk in Heinkenszand is dinsdagmorgen brand uitgebroken. De brandweer heeft opgeschaald naar middelbrand.


De brand werd rond 08.45 uur ontdekt en gemeld als een schoorsteenbrand. Om 09.20 uur werd formeel het nader bericht 'middelbrand' gegeven. Na de melding werden echter direct al de blusvoertuigen van Heinkenszand en Nieuwdorp en de ladderwagen uit Goes opgeroepen. Inmiddels is ook een derde blusvoertuig uit Borssele ter plaatse gekomen.

De Veiligheidsregio Zeeland (VRZ) laat weten dat er brand is uitgebroken in de schoorsteen van de woning. De brandweer onderzoekt of de brand ook in de gevel zit. Er is bij de brand enige tijd wat rook vrijgekomen via de schoorsteen en het dak. De bewoners van het huis konden zich op tijd in veiligheid brengen.

Stichting Salvage is opgeroepen om te ondersteunen bij de afhandeling van de schade. Om 10.30 uur kon het sien brand meester worden gegeven. Over de omvang van de schade is verder niks bekend gemaakt.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren