Weerbericht:
Wisselend bewolkt en lokaal een lichte bui. Vrijdag droog
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 4 km

Onderzoek naar zinloos geweld in Middelburg

Toegevoegd: 18-12-2006, 10.36 uur
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - In Middelburg is in de nacht van zaterdag op zondag een 28-jarige man uit Den Haag zonder aanleiding in elkaar geslagen.

De man fietste rond negen uur over de Oude Vlissingseweg toen er plotseling vier jongens op hem sprongen. De jongens begonnen de man te schoppen en te slaan en verscheurden zijn kleding. Tevens werd zijn mobiele telefoon in het gevecht vernield.

De man heeft een grote bult op zijn hoofd en ook raakte hij gewond aan zijn schouder. Verder heeft hij pijnlijke plekken over zijn gehele lichaam.

De vier jongens van begin de twintig hebben kennelijk voor "de lol" iemand in elkaar geslagen. De vier waren gekleed in jacks met een capuchon waaronder zij petjes droegen. Ook hadden sommige een doek voor het gezicht om niet herkend te worden.

De Zeeuwse politie stelt een onderzoek in naar deze daad van zinloos geweld.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren