Weerbericht:
Van tijd tot tijd onweersbuien. Morgenmiddag veel regen
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 13 km

Forse schade bij botsing in Colijnsplaat

Toegevoegd: 31-03-2020, 19.02 uur
Door: Manfred Berrevoets

COLIJNSPLAAT - Bij een botsing in Colijnplaats zijn dinsdagmiddag twee personenauto’s flink beschadigd geraakt.


Rond 17.45 uur kwamen de bestuurders door nog onbekende oorzaak met elkaar in botsing op de Kortgeenseweg. Door de botsing ontstond flink wat schade. Een toegesnelde ambulance heeft de betrokken personen onderzocht, maar er hoefde niemand naar het ziekenhuis te worden gebracht.

Beide voertuigen zijn weggesleept door een bergingsbedrijf. Het verkeer is ter plaatse omgeleid en nadat de weg was schoongemaakt kon deze weer worden vrijgegeven.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Peter Samokov (31-3-2020 om 19:59)
De weg is aangepast tot een 60 km zone om de veiligheid te verbeteren , door haantjesgedrag en de onmisbare telefoonverslaving was , is en blijft dit een racebaan want handhaving is er toch niet..... nu wachten op het eerste volgende zware ongeval op de Noordlangeweg met ook een 60 km beperking en daar helemaal gestoord weggedrag ondanks de waarschuwingen ter herinnering , wie het eerst bij het verkeerslicht is ...wanneer stopt dit ?? Handhaving nu !!
Cookie-instellingen beheren