Weerbericht:
Wisselend bewolkt en lokaal een lichte bui. Vrijdag droog
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 6 km

Man aangehouden wegens bedreigen agenten

Toegevoegd: 18-12-2006, 10.46 uur
Door: Manfred Berrevoets

TERNEUZEN - Een 25-jarige bestuurder uit Frankrijk is in de nacht van zaterdag op zondag aangehouden voor het bedreigen van politieagenten.

Rond tien voor één werd de man op de Westkolkstraat in Terneuzen bekeurd voor het niet voeren van verlichting op zijn auto. Omdat de man geen vaste woon- of verblijfplaatst in Nederland heeft moest hij de boete direct contant betalen. Hierna reed de man weg en maakte een bedreigende handbeweging naar de agenten die hem op de bom hadden geslingerd.

De agenten besloten de man aan te houden, maar dit mislukte toen de man wegreed nadat het portier was geopend door één van de agenten. Enige tijd later werd het voertuig, met daarin de bestuurder, aangetroffen op een plein in de buurt.

Toen de agenten het bestuurdersportier hadden geopend en probeerde de man aan te houden, gaf de man gas en wilde achteruit zijn parkeerplaats verlaten. Hierbij raakte het reeds geopende portier één van de agenten en klapte het portier dubbel tegen het voorspatbord.

Hierna stopte de 25-jarige man zijn actie en kon hij door agenten uit de auto worden gehaald en overgebracht worden naar het politiebureau. Hier is de man verhoord, waar hij overigens alle beschuldigingen ontkende.

De politie maakt proces-verbaal op tegen de man.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren