Weerbericht:
Overdag perioden met zon, kans op een bui. Donderdag grijs en regenachtig
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Kindje vast tussen spaken van fiets

Toegevoegd: 02-04-2020, 19.14 uur
Kindje vast tussen spaken van fiets
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

OOSTKAPELLE - De brandweer is vanmiddag in Oostkapelle een kindje te hulp geschoten dat bekneld zat tussen de spaken van een fiets.

Even voor half twee vond het ongeluk plaats aan de Torenstraat. Naast een ambulance werd ook de brandweer ter plekke gestuurd. Deze heeft de spaken doorgeknipt zodat het kindje kon worden bevrijd.

Of het slachtoffertje gewond is geraakt is niet bekend gemaakt.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ko E (4-4-2020 om 18:59)
@Mar Er zijn tegenwoordig ook z.g. Multitools te koop bij gereedschapszaken en messenwinkels met een kniptang en diverse schroevendraaiers, messen, zaagjes, vijlen enz. Kun je met een mapje aan je broeksriem hangen. Kan in zulke situaties soms dienst doen. Misschien een idee om op je verlanglijstje te zetten voor verjaardag. Misschien ook iets voor anderen die dit lezen. Maar als je het niet ziet zitten om dit probleem zelf op te lossen kun je misschien i.d.d. beter deskundige hulp in schakelen. Anders is het middel misschien erger dan de kwaal.
Daphne (4-4-2020 om 16:21)
Voortaan dus Rick bellen, is hij er niet dan weet Kees wel raad. En anders AntiGSM wel! Erg makkelijk oordelen vanachter een vierkant scherm.
AntiGSM (3-4-2020 om 22:17)
@Mar; de meeste mensen kunnen tegenwoordig alleen maar een smartphone met alle media ellende perfect bedienen. Voor de rest kunnen ze dus niks omdat ze daar hele dagen mee bezig zijn. De meeste tegenwoordige jeugd kunnen zelfs geen fietsbandje meer plakken of vervangen...belachelijk gewoon!
kees (3-4-2020 om 15:12)
@Rick, ook wel eens mee gemaakt. Werd gebeld door mijn vrouw, die een kindje was tegen gekomen met het zelfde euvel. ik wat gereedschap gepakt en er even met de auto naar toe gereden. Met dat we het kind los hadden, komt de ambulance er al aan. Dan is er dus iemand in een flat die iets ziet, maar niet goed weet wat, en voor de zekerheid maar de ambulance belt.
Mar (3-4-2020 om 12:55)
@Rick Tuurlijk. Iedereen rijdt tegenwoorig met een moersleutel op zak.
Rick (3-4-2020 om 09:45)
Ouders slaan wel gauw op tilt in zulke zaken. De brandweer en ambulance erbij, mijn god, wat een paniekreactie.... Heb dit ook meegemaakt en heb dit makkelijk zelf kunnen oplossen: moer van de achteras losdraaien, steun openbuigen en voetje er tussen uit. Ben wel uiteraard daarna naar de huisarts geweest om het na te laten kijken. We zijn allemaal digitaal bijzonder onderlegd, maar praktisch ingrijpen, ho maar......