Weerbericht:
Opklaringen en enkele wolkenvelden. Woensdag zonnig en zomers warm
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Mannen met drugs in auto aangehouden

Toegevoegd: 03-04-2020, 11.29 uur
Mannen met drugs in auto aangehouden
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

VLISSINGEN - Bij de controle van een personenauto in Vlissingen werd donderdagavond bijna 100 gram hennep en bijna 36 gram hasj aangetroffen door agenten. Twee mannen die in de auto zaten zijn aangehouden en overgebracht naar een politiecellencomplex.

Agenten lieten de auto stoppen op de Koningsweg. Bij controle van de bestuurder bleek dat deze man, een 20-jarige Vlissinger, helemaal geen rijbewijs had. Hem is proces-verbaal aangezegd. De agenten zagen in de auto een blok hasj liggen. Om uitlevering van alle drugs werd gevraagd en zowel de bestuurder van de auto als de 21-jarige Rotterdamse bijrijder zijn aangehouden.

De agenten doorzochten vervolgens de auto, fouilleerden de verdachten en troffen bijna 100 gram hennep aan. Voor verder onderzoek is ook de auto in beslag genomen. De mannen zijn overgebracht naar een politiecellencomplex. Daar worden zij vandaag gehoord.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Douwe dabert (3-4-2020 om 14:41)
Top, gelijk ook effe huiszoekingen doen en geldstromen nalopen. Auto platslaan en een forse bekeuring.
TN'r (3-4-2020 om 13:15)
Er is toch een lockdown ??? Wat doen 2 jongens naast elkaar met drugs die niet familie zijn naast elkaar op straat in auto zonder reden ??? gelijk ook 2 x 400 euro boete geven wegens niet naleven Corona regels ! En auto afpakken en 3 jaar cel wegens drugs en plegen van misdaad zo zonder rijbewijs ben je een gevaar voor de samenleving ! Maar onze overheid en burgemeester kennende zullen ze morgen wel weer op straat vrij rondlopen ( of weer rijden natuurlijk )