Weerbericht:
Bewolkt en van tijd tot tijd regen
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Man drinkt bier tijdens autorijden op A58

Toegevoegd: 03-04-2020, 12.01 uur
Man drinkt bier tijdens autorijden op A58
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

GOES - De politie heeft donderdagmiddag een 58-jarige bestuurder van een bestelbus uit Philippine aangehouden voor het rijden onder invloed. De man was tijdens het rijden bier aan het drinken.

Een automobilist die de bestelauto met aanhanger op de A58 ter hoogte van Goes inhaalde zag dat de bestuurder bier aan het drinken was en belde de politie. Agenten lieten de betreffende automobilist stoppen en spraken de bestuurder aan. In zijn auto zagen de agenten lege flessen liggen waar wijn en bier in had gezeten.

De man moest een blaastest en een ademanalyse ondergaan. Hieruit bleek dat hij ruim drie keer zoveel had gedronken dan wettelijk is toegestaan. Op het bureau is familie van de man in kennis gesteld zodat hij opgehaald kon worden.

Een Officier van Justitie neemt te zijner tijd een beslissing over de verdere afhandeling van de zaak. Ook kreeg de man nog boetes voor een losliggende lading en een defecte hulpkoppeling.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
willem (3-4-2020 om 13:22)
dank aan de oplettende automobilist. zuipen onder het rijden? hoe dom kun je zijn.