Weerbericht:
Overdag grijs en af en toe (mot)regen, vrijdag meest droog
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Bestuurder krijgt rijverbod voor blowen

Toegevoegd: 03-04-2020, 15.32 uur
Er werden drie zakjes hennep en een ponypack cocaïne aangetroffen.
Er werden drie zakjes hennep en een ponypack cocaïne aangetroffen.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Manfred Berrevoets

NIEUWDORP - Een 26-jarige bestuurder uit Nieuwdorp heeft donderdagavond een rijverbod gekregen omdat hij zat de blowen in de auto. Ook werd er nog drugs in zijn auto aangetroffen.

Agenten controleerden de bestuurder rond 23.00 uur op de Prinses Margrietstraat. De bestuurder vertelde tegen de agenten dat hij aan het blowen was. De agenten kregen vervolgens toestemming om in de auto te kijken. Er werden drie zakjes hennep en een ponypack cocaïne aangetroffen.

De bestuurder heeft afstand gedaan van de drugs en wordt op een later tijdstip uitgenodigd voor verhoor. Wel kreeg de man een rijverbod vanwege het blowen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Wim (4-4-2020 om 07:38)
Kereltje blijf toch van die rotzooi af en blijft gezonder zonder die rommel af,