Weerbericht:
Vrij koel en geregeld (onweers)buien. In het westen droger
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 6 km

RIVM waarschuwt voor nep NL-alert

Toegevoegd: 03-04-2020, 16.12 uur
Hoeveel mensen het bericht hebben ontvangen is niet bekend.
Hoeveel mensen het bericht hebben ontvangen is niet bekend.
© Foto: HVZeeland.nl
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - Het RIVM waarschuwt voor een nep NL-alert dat vandaag wordt rondgestuurd. In het bericht worden zorgpakketten aangeboden.


Het SMS bericht is zogenaamd van ons afkomstig laat het RIVM weten. “Ga niet in op het bericht en klik niet op de link! Dit bericht is nep!” schrijft men op Facebook.

Hoeveel mensen het bericht hebben ontvangen is niet bekend.

 

Vragen over het Coronavirus?
Informatie hierover vind je op Thuisarts.nl. Heb je klachten die kunnen passen bij het nieuwe coronavirus? Maak dan een afspraak om je te laten testen. Dit kan via www.coronatest.nl of via het telefoonnummer 0800-1202. Veelgestelde vragen en antwoorden vind je bij het RIVM. Je kunt ook het landelijke informatienummer 0800-1351 bellen.

In ons nieuwsdossier vind je al onze berichten over het Coronavirus (COVID-19) terug.

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Fakenieuws.nl (3-4-2020 om 18:29)
Daarom had ik dat NL alert er al afgegooid, altijd nep of overdreven paniekschreeuwerij. Het had beter geweest dat de overheid zorg had gedragen dit alert serieus te gebruiken en te beschermen tegen misbruik. Ook daar faalden ze natuurlijk in.
Cookie-instellingen beheren