Weerbericht:
Half tot zwaar bewolkt en enkele buien, soms met onweer. Morgen later regen
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Automobilist zonder rijbewijs en verzekering

Toegevoegd: 03-04-2020, 19.57 uur
Automobilist zonder rijbewijs en verzekering
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

GOES - De politie heeft aan de Oostwal in Goes vanmorgen een 27-jarige man uit Breda bekeurd en zijn voertuig buiten gebruik gesteld.

De man had volgens de politie geen rijbewijs en reed onverzekerd rond. Daarnaast bleek dat de bestuurder nog een boete open had staan.

Voor het rijden zonder rijbewijs en het rijden zonder verzekering kreeg hij een proces-verbaal. Ook is zijn voertuig weggetakeld en buiten gebruik gesteld.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
willem (4-4-2020 om 14:41)
je hebt mensen en potloden, en soms schrijven ze allebij. auto verkopen en het geld in de politie kas stoppen--kunnen ze iets leuks doen want die lopen momenteel grote risico's door die spuwende idioten.
TN'r (4-4-2020 om 09:28)
Ik denk hij zijn boete nu wel betaald en sorry zegt ?! Is onze Justitie werkelijk zo STOm dat ze dit soort misdadigers gewoon met een boete wegsturen ? Als hij iemand had dood gereden of invalide had dat misschien wel 150.000 euro gekost of meer en GEEN verzekering die dat zou betalen omdat deze %$@ niet verzekerd was.. Als rechter zou je zo'n rotzak een werkstraf corona patienten verzorgen moeten geven !!! Laat ze maar eens sociale straf doen !!!!!!!!!!!!!!!!
Wim (4-4-2020 om 07:27)
Een auto besturen in een onverzekerde auto zonder rijbewijs en dan nog een open staande boete hoe durf je nog op de weg te begeven beseft je wel waar jij aan toe bent