Weerbericht:
Wisselend bewolkt en lokaal een bui. Vrijdag droog
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 5 km

Bevrijding na aanrijding op N59 Zierikzee

Toegevoegd: 18-12-2006, 21.33 uur
Door: Roland de Jong

ZIERIKZEE - Maandagochtend is rond zeven uur op de N59 bij Zierikzee een aanrijding gebeurd waarbij één slachtoffer uit een auto geknipt moest worden.

Een 23-jarige Tholenaar reed met een tractor met dieplader over de Nieuwe Koolweg. De man wilde linksaf de Laan van St. Hilaire inslaan. Ter hoogte van het voorsorteervak schoot de dieplader los.

De dieplader belande op de weghelft voor het tegemoetkomende verkeer. Een 26-jarige automobilist uit de gemeente Schouwen-Duiveland kon de dieplader niet meer ontwijken.

Zijn auto raakte totaal vernield. Vanwege het letsel en de schade aan de auto hebben de hulpverleners gekozen voor een gecontroleerde bevrijding. Zodoende heeft de brandweer heeft het slachtoffer uit de auto geknipt.

De man liep letsel op aan zijn hand en hoofd. Na behandeling in het ziekenhuis mocht de man weer naar huis. Zijn personenauto is weggesleept door een takelbedrijf.

Volgens de politie zat de dieplader mogelijk niet goed bevestigd. De tractorbestuurder krijgt een proces-verbaal.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren