Weerbericht:
Komende nacht en morgenochtend regen en (natte) sneeuw
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Grote brand woning Korte Nobelstraat Zierikzee

Toegevoegd: 03-04-2020, 22.22 uur
Door: Tim Koster

ZIERIKZEE - Aan de Korte Nobelstraat in Zierikzee is vrijdagavond brand uitgebroken. De brandweer heeft opgeschaald naar grote brand.


De eerste melding van de brand kwam rond 21.50 uur binnen. Er zou sprake zijn van een schoorsteenbrand waarop de brandweer van Dreischor en Zierikzee met spoed ter plekke gestuurd werden. Tien minuten later werd er door de brandweer opgeschaald naar grote brand. Hierop is ook de brandweer van Kerkwerve met spoed naar het brandadres gestuurd. Ook een hoogwerker en een extra watertank zijn opgeroepen.

Volgens de Veiligheidsregio Zeeland (VRZ) is er brand uitgebroken in de schoorsteen van een woning. De bewoners van het huis konden zich op tijd in veiligheid brengen. Rond 22.20 uur had de brandweer de brand onder controle. Stichting Salvage is opgeroepen om de bewoners te ondersteunen bij de afhandeling van de schade.

De brandweer kon rond 23.05 uur het sein brand meester geven. Over de omvang van de schade is verder niks bekend gemaakt.


Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Eigen haard is schade waard (4-4-2020 om 10:30)
Een schoorsteenveger was te duur zeker ? Ook fijn voor de buren die met corona, en dus luchtwegklachten, thuis zitten. Wanneer wordt dit asociaal gedrag nu eens verboden ?
Cookie-instellingen beheren