Weerbericht:
Bewolkt en van tijd tot tijd regen
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Gevluchte automobilist dronk 4x te veel

Toegevoegd: 04-04-2020, 15.57 uur
De automobilist dronk volgens de politie 4,1 keer te veel alcohol.
De automobilist dronk volgens de politie 4,1 keer te veel alcohol.
© Foto: Roland de Jong
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - De automobilist die er vanochtend vandoor ging na het veroorzaken van een ongeluk in Vlissingen, had ruim vier keer te veel alcohol op. Dat meldt de politie.

De bestuurder van een personenauto reed 10.30 uur over de Paul Krugerstraat in de richting van de Keersluisbrug. Vlak na de bocht bij de kruising met de Irislaan raakte de auto een betonblokje in de middenberm. Vervolgens werd een geparkeerde auto geraakt. Beide voertuigen liepen schade op maar er raakte niemand gewond.

Na het ongeluk zette de veroorzaker het volgens de politie op een lopen. Agenten zagen hem echter even later lopen en wisten hem aan te houden. Het bleek te gaan om een 35-jarige man uit Roemenië. Er werd een blaastest afgenomen en deze gaf een alcoholindicatie af. Op het politiebureau is een ademanalyse gedaan. Deze wees een waarde van 900 Ug/l uit. De Roemeen had dus 4,1 keer meer alcohol op dan toegestaan.

De politie doet nog onderzoek naar het ongeval en hoort daarvoor ook nog verschillende getuigen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
gewoon jan (5-4-2020 om 08:47)
Hard aanpakken en nooit meer een werkvergunning in Nederland geven. Als ze mij met met zoveel drank zouden pakken ben ik mijn baan kwijt en kruig een X achter mijn naam. Dus drink ik niet.
Jan (4-4-2020 om 22:33)
We kunnen niet meer zonder buitenlandse werknemers omdat bepaalde werkzaamheden niet meer uitgevoerd worden door Nederlanders. Deze Nederlanders voelen zich er te goed voor. Ook het neerkijken op buitenlandse werknemers zoals onderstaande reacties weergeven is typisch Nederlands. Niet alle buitenlandse werknemers zijn aso of alcoholisten.
Mijn mening (4-4-2020 om 22:18)
Fijn volk als ik zo de reacties lees. Lijkt mij dus de hoogste tijd om deze lieden maar naar huis te sturen.
AntiGSM (4-4-2020 om 18:26)
Oooooh, wat zijn we toch blij met al dat buitenlandse spul in Nederland......... Ik probeer er zover bij uit de buurt te blijven op de weg, regelmatig gooien dit soort lui al rijdend bierblikjes uit de auto en halen echt capriolen uit waar je niet blij van wordt!
Willem (4-4-2020 om 17:38)
Deze lui zijn iedere dag dronken, ook als ze om 07,30 uur van hun werk af komen. Wonen bij mij schuin aan de overkant.