Weerbericht:
Wolkenvelden, in het noorden plaatselijk wat regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Traumahelikopter voor reanimatie Ellemeet

Toegevoegd: 05-04-2020, 12.01 uur - Update: 05-04-2020, 15.58 uur
Door: Roland de Jong

ELLEMEET - De traumahelikopter uit Rotterdam is zondagmorgen ingezet voor een reanimatie van een fietser op de Ridderweg in Ellemeet.


Rond 10.50 uur werd bij de hulpdiensten melding gemaakt van de reanimatie. Hierop werden twee ambulanceteams en een politie-eenheid met spoed ter plekke gestuurd. Al snel werd ook de Rotterdamse traumahelikopter Lifeliner 2 opgeroepen. Volgens de politie is het incident gemeld als een medische noodsituatie.

Het slachtoffer is behandeld in een ambulance en vervolgens met spoed overgebracht naar het Admiraal De Ruyterziekenhuis (Adrz) in Goes. De arts van het traumateam reed mee in de ambulance en daarom vloog de helikopter ook naar Goes. Bij het landen en het opstijgen van de helikopter bij het ziekenhuis stond de brandweer van Goes stand-by (laatste 4 foto's).

Vanwege het incident was de weg enige tijd afgesloten.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren