Weerbericht:
Veel bewolking, in het noorden plaatselijk wat regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Motorrijder botst tegen boom bij Ritthem

Toegevoegd: 05-04-2020, 14.09 uur - Update: 05-04-2020, 16.06 uur
Door: Manfred Berrevoets

RITTHEM - Een motorrijder is zondagmiddag gewond geraakt bij een ongeluk in Ritthem. De bestuurder botste tegen een boom.


Het eenzijdige ongeluk vond rond 13.30 uur plaats op de Groene Landweg. Volgens de politie reed de bestuurder van de motor door nog onbekende oorzaak tegen een boom aan. Naast een ambulance werd er ook een traumahelikopter opgeroepen, maar de komst hiervan bleek niet nodig.

De gewonde motorrijder, die samen met enkele andere motorrijders op pad was, is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Over de ernst van zijn letsel is nog niets bekend. De motor liep door het ongeluk relatief lichte schade op.

De weg was ter plekke enige tijd dicht voor auto's. Fietsers konden wel passeren.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren