Weerbericht:
Overdag grijs en af en toe (mot)regen, vrijdag meest droog
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Man uit Vlissingen verdacht van witwassen

Toegevoegd: 05-04-2020, 14.42 uur
Man uit Vlissingen verdacht van witwassen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

VLISSINGEN - Een 37-jarige Vlissinger is zaterdagavond aangehouden op verdenking van witwassen en het overtreden van de Opiumwet.

De man reed in zijn auto over de Boulevard Evertsen toen hij aan de kant werd gezet door surveillerende politieagenten. Bij aanspreken en vragen naar legitimatie zagen de agenten dat de man een flinke stapel geld op zak had. Daarnaar gevraagd gaf de man geen verklaring voor het feit dat hij enkele duizenden euro’s op zak had.

Hierop is de man aangehouden op verdenking van witwassen. Ook bleek uit onderzoek dat de man in het bezit was van ruim 30 gram amfetamine en ruim 5 gram MDMA-kristallen. Het geld en de drugs zijn in beslag genomen.

De politie heeft in de woning van de man een zoeking gedaan en daar werd ook nog een flink geldbedrag aangetroffen. Ook dat is in beslag genomen. De man is ingesloten in een politiecellencomplex en zal worden gehoord door rechercheurs.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Douwe dabert (5-4-2020 om 21:25)
En dan nu zoals ik er over denk(als dat mag). Vlissingen is een mooie stad vol met een walgelijk soort volk. Dit soort mag van mij gelijk helemaal kaalgeplukt worden en op de markt tentoongesteld worden. Als je dit soort luizen niet duidelijk maakt dat ze hier niet welkom zijn is het hek van de dam.
Douwe dabert (5-4-2020 om 17:18)
Mooi, opruimen dat gajes
TN'r (5-4-2020 om 16:47)
Dat zeg ik al jaren maar nu pas begint Politie het te snappen hier een klein beetje !!! Burgemeester is nog steeds zo dom dat hij gelooft Vlissingen een mooie stad is ! Allang verpest door drugs en criminelen die al sinds de jaren 70 hier vrij hand hadden.. De jongens van mijn uitgaanstijd ( jaren 80 en 90 ) die toen dealden en geld hadden doen het nog steeds en rijden nog steeds met dikke auto's.. Hun kinderen doen hetzelfde en ze wonen vaak bij een 'domme' vrouw die alles voor ze doet ook nog.. Geld is geld hier ! Ben blij de Mariniers hier niet zijn gekomen bah..Dit is echt waar SUPER actie agent ! Veel meer controleren hier, vooral in de avond !
Jaap (5-4-2020 om 15:35)
Altijd weer een heerlijke stad, dat Vlissingen, alle vormen van criminaliteit die er bestaan, zijn ruim vertegenwoordigd, ga zo door b en w en gemeenteraad, gewoon kop in het zand blijven steken.