Weerbericht:
Wisselvallig en aan zee soms veel wind
Verkeersinformatie:
Geen files

Automobilist rijdt bijna 60km per uur te hard

Toegevoegd: 05-04-2020, 15.31 uur
Automobilist rijdt bijna 60km per uur te hard
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

WESTDORPE - Op de Tractaatweg (N62) bij Westdorpe heeft de politie zaterdag het rijbewijs ingenomen van iemand die bijna 60 kilometer per uur te hard reed.


De 26-jarige Terneuzense hardrijder werd door politieagenten aan de kant gezet nadat hij met zijn auto een snelheid van 158 kilometer per uur was gesnapt op een stuk weg waar 100 kilometer per uur de limiet is.

De Terneuzenaar moest zijn rijbewijs direct inleveren.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Biggetje (7-4-2020 om 12:25)
Anti gsm. Deze overtredingen zijn zeker niet om trots op te zijn Maar Ineke heeft gelijk dat ondanks al u genoemde overtredingen 100 de max is. Geen excuus om daar niet aan te denken
AntiGSM (6-4-2020 om 20:18)
@Inekke, helaas voor jou dan, zelden boetes! Ben je daar niet blij mee zeker? Ik zie regelmatig jonge moedertjes met van die SUV bakken vlammen door woonwijken met kinderen op de achterbank en smartphone in de hand, die geven ook nergens richting aan en doen maar wat. Zijn die dan zo goed bezig????? Dan nog maar niet te hebben over onze fietsvrienden want die kunnen er ook wat van door alle recreatiefietsers van het fietspad te schelden.
Achiel (6-4-2020 om 14:48)
Ben het volledig met AntiGSM eens, 1x geen richting aangeven is veel erger en gevaarlijker dan daar 160 rijden. Dat kan gewoon veilig en zonder probleem. Binnenkort de appende buurman van paar huizen verder eens met een bezoek verblijden.
Ineke (6-4-2020 om 10:04)
@ anti gsm. Dit is wel de stomste reactie die je kan geven. Lege weg of niet 100 is de MAX. En het heeft niets met een SUV of slechte jeugd te maken. Zeker ook veel boetes gehad?
john (6-4-2020 om 09:11)
Ik heb nog wel een leuk fietsje te koop voor deze jonge man ,zal die wel nodig hebben de eerste tijd ,moet niet veel kosten ivb met zijn boete die hij moet betalen
Wim (6-4-2020 om 07:00)
Je kunnen praten zo je ook maar wil maar voor vele mensen blijft het een uitdaging om je gaspedaal in te trappen en een keertje je snelheid op te voeren en dan heb je pech het is en blijft een uitdaging om toch een keer hard te rijden en zeker als de weg het toelaat.