Weerbericht:
Zowel vandaag als morgen veel zon en droog
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Scooterrijder gewond na val in Oost-Souburg

Toegevoegd: 05-04-2020, 15.43 uur
Scooterrijder gewond na val in Oost-Souburg
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

OOST-SOUBURG - Een scooterrijder is zondagmiddag in Oost-Souburg gewond geraakt toen hij in de Paspoortstraat ten val kwam.

De 20-jarige scooterrijder, afkomstig uit Oost-Souburg reed volgens de politie rond 13.25 uur over de Paspoortstraat toen een auto hem vanuit de andere richting naderde. De auto, welke werd bestuurd door een 19-jarige Oost-Souburger, kwam vanaf de zijde van de Kanaalstraat en reed richting het Oranjeplein.

De scooterrijder zag dat de auto naderde en begon hierop te remmen. Vermoedelijk deed hij dat te hard want hij kwam ten val. Voor het slachtoffer werd een ambulanceteam opgeroepen. De scooter raakte beschadigd.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750