Weerbericht:
Zowel vandaag als morgen veel zon en droog
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Wielrenner met spoed afgevoerd na botsing

Toegevoegd: 05-04-2020, 15.54 uur
Wielrenner met spoed afgevoerd na botsing
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

BRESKENS - Een wielrenner is vanmiddag met spoed afgevoerd naar een ziekenhuis nadat hij bij Breskens tegen een auto was gebotst.

Het slachtoffer, een 39-jarige man uit Sluis, kwam rond 13.45 uur met zijn racefiets de dijk af bij de Nieuwesluisweg. Hij wilde beneden rechts afslaan maar hij schoot de weg op. Eén voertuig kon de man nog ontwijken maar een botsing met een tweede auto kon niet meer voorkomen worden.

De fietser is met onbekende verwondingen met spoed per ambulance naar een ziekenhuis gebracht. De auto moest worden getakeld. Volgens de politie zijn de bestuurder van de auto en verschillende getuigen gehoord.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Johan (6-4-2020 om 10:02)
Dollemansrit Wat een achterlijke reactie van u. Je weet helemaal niet wat er is gebeurd en geeft gelijk een stempel. Misschien moeten ze mensen zoals u die overal een eigen mening over hebben gelijk al de bevoegdheden intrekken op internet.
Biggetje (6-4-2020 om 09:57)
Ja ze zitten in ziekenhuizen nu te wachten op deze onverantwoordelijke mensen. Hebben ze het niet al druk genoeg met mensen die niet zelf gezocht hebben om daar te geraken . BLIJF BINNEN ALS JE,JE NIET KAN GEDRAGEN
@dollemansrit (5-4-2020 om 23:09)
Dus omdat jij vindt dat al die fietsjes achterlijk zijn, moeten ze maar verboden worden? Hoe ga je dat zien? Zodra iemand een brainfart laat en vindt dat auto's achterlijk zijn, verbieden we die ook maar voor iedereen?
Dollemansrit (5-4-2020 om 19:10)
Dit soort malloten verpest het weer voor iedereen. Gewoon verbieden die achterlijke fietsjes, ga maar normaal leren fietsen en verkeersregels leren. Van mij mogen ze bij dergelijk onverantwoord weggedrag ook gewoon het evt. rijbewijs invorderen want als je niet normaal kan doen in het openbaar hoor je daar niet.
Mot (5-4-2020 om 17:11)
Allemaal weer naar buiten he..ook de motorrijders zijn weer zeer actief hier.rijden als idioten!!! Hoop dat ze er eens een beetje pakken.