Weerbericht:
Zowel vandaag als morgen veel zon en droog
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Brandstichters vernielen uitkijktoren Vrouwenpolder

Toegevoegd: 05-04-2020, 17.48 uur
De politie is op zoek naar getuigen van de vernieling en brandstichting.
De politie is op zoek naar getuigen van de vernieling en brandstichting.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Roland de Jong

VROUWENPOLDER - De politie probeert te achterhalen wie delen van een uitkijktoren in Vrouwenpolder heeft gehaald om deze vervolgens in brand te steken.

De toren bij de duinovergang bij hotel Duinoord werd onlangs vernield. De politie hoopt dat eventuele getuigen zich melden of anders "mensen die de komende dagen iets horen over deze asociale brandstichting", zo schrijven de Veerse wijkagenten op Facebook. Tips zijn welkom via 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000.

De zes meter hoge uitkijktoren werd in het voorjaar van 2014 geplaatst en kostte meer dan 40.000 euro. Dit bedrag werd bijeen gebracht door de Ondernemersvereniging Vrouwenpolder, de Rabobank, de provincie Zeeland en de gemeente Veere.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
willem (6-4-2020 om 09:44)
als ze die knaapjes oppakken, dan hun mobieltje en brommer vernietigen plus een hoge boete. van andermans spullen blijf je af.