Weerbericht:
Wolkenvelden, lokaal mist. Overdag in de zuidelijke helft zon
Verkeersinformatie:
Geen files

Boulevard Vlissingen afgesloten vanwege drukte

Toegevoegd: 05-04-2020, 20.00 uur - Update: 05-04-2020, 20.22 uur
Door: Manfred Berrevoets

VLISSINGEN - De Boulevard in Vlissingen is vanavond afgesloten voor gemotoriseerd verkeer. Aanleiding hiervoor is de grote drukte.


De gemeente Vlissingen heeft de Boulevard rond 19.00 uur afgesloten. Volgens de gemeente was het te druk en waren er te veel scooter- en motorrijders die zich niet aan de verkeersregels hielden. Fietsers en voetgangers mogen de Boulevard nog wel op. Wanneer auto's, motoren en scooters weer over de Boulevard mogen, is niet duidelijk.

De afsluiting is van toepassing op de Boulevard Evertsen en de Boulevard Bankert. Er is een afzetting bij het Woodlhuis naast de kruising President Rooseveltlaan - Kenau Hasselaarstraat. Bij de Trompweg zijn paaltjes in het wegdek omhoog gezet. Door de gemeente wordt geadviseerd afstand te houden. “Ga weg als het ergens te druk is” schrijft de gemeente op Twitter.

Dat de Boulevard buiten het zomerseizoen om op een 'normale' dag dicht gaat, is redelijk uniek. Van 1 mei tot en met 1 oktober is de boulevard op zon- en feestdagen voor autoverkeer wel standaard gesloten tussen 13.00 en 17.00 uur maar anders gebeurt dit alleen bij evenementen.

Vragen over het Coronavirus?
Informatie hierover vind je op Thuisarts.nl. Heb je klachten die kunnen passen bij het nieuwe coronavirus? Maak dan een afspraak om je te laten testen. Dit kan via www.coronatest.nl of via het telefoonnummer 0800-1202. Veelgestelde vragen en antwoorden vind je bij het RIVM. Je kunt ook het landelijke informatienummer 0800-1351 bellen.

In ons nieuwsdossier vind je al onze berichten over het Coronavirus (COVID-19) terug.

Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Johan (6-4-2020 om 13:12)
Waarom pas afsluiten rond kwart voor vijf?? Als je de drukte vanaf 14.00 uur tot 16.30 ziet dan is dat een lachertje.Motoren gillen de hele dag,gewoon onverantwoordelijk. Dan de scooters die weelen op hun achterband en soms op de trottoirs. ER WAS DE HELE dag 1 keer een autootje van handhaving.Politie was er tot 16.45. Niet te zien.Het is gewoon niet waar wat er gezegd wordt.De Boulevard is een vrijstaat.
Baboebielo's (6-4-2020 om 11:14)
Ik zie ook allemaal ouders die zelfs met hun kinderen door die besmettingshaard rijden of lopen, moeten die niet aangemeld bij de kinderbescherming ? Waarom wil maar daar zijn om mee te beginnen ? het is daar een spuuglelijke betonnen bak bekend wegens straatcriminelen en overlast, maar als er corona bij komt is het leuk voor de kinderen ?
Joris (6-4-2020 om 10:15)
Overlast van motorrijders en auto's met niet-originele uitlaten wordt overal op Walcheren ervaren, ook hier in Souburg. Zeker nu het verder vrij rustig is zou het voor de politie een eitje moeten zijn ze eruit te pikken. Begin A58 bij de kruising met de Sloeweg wordt het gas vol open gezet en gaan alle remmen los bij die verstandelozen. Gewoon motor of auto in de shredder bij misbruik. Aso's!
Koos P. (6-4-2020 om 09:59)
Het is duidelijk, mensen hebben echt niks te doen.
TN'r (6-4-2020 om 09:50)
Dat wist je al van te voren.. Vlissingen doet altijd alles tegendraads, dat is hier de cultuur gewoon.. Politie is er ook zelf schuld aan ! Motoren mogen hier altijd scheuren en soms knallen ze 100 over de boulevard.. Bij de Gamma is het ook elk weekend een racebaan voor motor-rijders net als de weg tussen Middelburg en Vlissingen.. Die motor rijders zijn allemaal gefrustreerde huisvadertjes die thuis niks mogen en op de weg zijn het gestoorde gekken !!! Ze halen je overal in en vol gas en zonder uitlaatdemper, stoerrr ! Scooters rijders rijden ook allemaal tegen het verkeer in terug over de boulevard, er staat duidelijk 'Uitgezonderd Fietsers' ! Dus GEEN scooters
Suus (6-4-2020 om 09:04)
Het was verschrikkelijk gisteren met de motoren. Er werd echt heel hard gereden zeg maar gewoon knoer hard, door de de tunnel van de N57 en eigenlijk overal,ze waren ook veelal in groepen. Vind als het meeren deel zich aan de regels houd van blijf thuis waarom hun dan niet, ze deden net alsof er niets aan de hand was en hadden er gewoon een gezellige zondag van gemaakt. van kijk wij zijn de meesters van de weg met hun kleding en uiterlijk. En dan moeten we het straks nog zielig vinden als er iets gebeurd met hun.De zorg heeft wel iets anders aan hun kop dan aan het racen van gisteren. Het zegt ook wel weer dat er weinig verstand zit in dat kannetje. Gewoon thuis blijven dan er een gezellige middag van maken. ZO BOOS HIEROVER