Weerbericht:
Wolkenvelden, lokaal mist. Overdag in de zuidelijke helft zon
Verkeersinformatie:
Geen files

Boulevard Vlissingen afgesloten vanwege drukte

Toegevoegd: 05-04-2020, 20.00 uur - Update: 05-04-2020, 20.22 uur
Door: Manfred Berrevoets

VLISSINGEN - De Boulevard in Vlissingen is vanavond afgesloten voor gemotoriseerd verkeer. Aanleiding hiervoor is de grote drukte.


De gemeente Vlissingen heeft de Boulevard rond 19.00 uur afgesloten. Volgens de gemeente was het te druk en waren er te veel scooter- en motorrijders die zich niet aan de verkeersregels hielden. Fietsers en voetgangers mogen de Boulevard nog wel op. Wanneer auto's, motoren en scooters weer over de Boulevard mogen, is niet duidelijk.

De afsluiting is van toepassing op de Boulevard Evertsen en de Boulevard Bankert. Er is een afzetting bij het Woodlhuis naast de kruising President Rooseveltlaan - Kenau Hasselaarstraat. Bij de Trompweg zijn paaltjes in het wegdek omhoog gezet. Door de gemeente wordt geadviseerd afstand te houden. “Ga weg als het ergens te druk is” schrijft de gemeente op Twitter.

Dat de Boulevard buiten het zomerseizoen om op een 'normale' dag dicht gaat, is redelijk uniek. Van 1 mei tot en met 1 oktober is de boulevard op zon- en feestdagen voor autoverkeer wel standaard gesloten tussen 13.00 en 17.00 uur maar anders gebeurt dit alleen bij evenementen.

Vragen over het Coronavirus?
Informatie hierover vind je op Thuisarts.nl. Heb je klachten die kunnen passen bij het nieuwe coronavirus? Maak dan een afspraak om je te laten testen. Dit kan via www.coronatest.nl of via het telefoonnummer 0800-1202. Veelgestelde vragen en antwoorden vind je bij het RIVM. Je kunt ook het landelijke informatienummer 0800-1351 bellen.

In ons nieuwsdossier vind je al onze berichten over het Coronavirus (COVID-19) terug.

Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
jacob (6-4-2020 om 08:49)
Gisteren hebben wij veel BELGEN gezien op de fiets,motor en auto terwijl wij, met z'n tweetjes, aan het fietsen waren. Wij mogen België niet in maar andersom? Nou ja ze moeten gewoon bekeurd worden mar de capaciteit van de Politie is ontoereikend.
jan (5-4-2020 om 22:25)
Vlissingen deed wat. op Noord Beveland voor ons huis, zijn er zeker 500 motoren langs gereden. Politie? echt niet dus
Mot (5-4-2020 om 22:18)
Die irritante motorrijders weer zeker Hebben die blingbling dingen weer uit de stal gehaald. VRESELIJK .
will (5-4-2020 om 22:02)
Heel verstandig beleid van de Gemeente, geeft een hele boel rust in onze gemeente.
P (5-4-2020 om 21:53)
Dan moet je de hele boel maar in een lockdown zetten, ipv die groepsinmuniteit waar we het hele land mee besmetten, tuurlijk gaan mensen zich niet houden aan deze belachelijke slappe regelgeving.
Mike (5-4-2020 om 21:46)
Heel de dag al pokkeherrie van motoren, scooters en snel optrekkende auto’s. Lekker op tijd de boel dichtgegooid...19:00u pfff