Weerbericht:
Wolkenvelden, in het noorden plaatselijk wat regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Boulevard Vlissingen afgesloten vanwege drukte

Toegevoegd: 05-04-2020, 20.00 uur - Update: 05-04-2020, 20.22 uur
Door: Manfred Berrevoets

VLISSINGEN - De Boulevard in Vlissingen is vanavond afgesloten voor gemotoriseerd verkeer. Aanleiding hiervoor is de grote drukte.


De gemeente Vlissingen heeft de Boulevard rond 19.00 uur afgesloten. Volgens de gemeente was het te druk en waren er te veel scooter- en motorrijders die zich niet aan de verkeersregels hielden. Fietsers en voetgangers mogen de Boulevard nog wel op. Wanneer auto's, motoren en scooters weer over de Boulevard mogen, is niet duidelijk.

De afsluiting is van toepassing op de Boulevard Evertsen en de Boulevard Bankert. Er is een afzetting bij het Woodlhuis naast de kruising President Rooseveltlaan - Kenau Hasselaarstraat. Bij de Trompweg zijn paaltjes in het wegdek omhoog gezet. Door de gemeente wordt geadviseerd afstand te houden. “Ga weg als het ergens te druk is” schrijft de gemeente op Twitter.

Dat de Boulevard buiten het zomerseizoen om op een 'normale' dag dicht gaat, is redelijk uniek. Van 1 mei tot en met 1 oktober is de boulevard op zon- en feestdagen voor autoverkeer wel standaard gesloten tussen 13.00 en 17.00 uur maar anders gebeurt dit alleen bij evenementen.

Vragen over het Coronavirus?
Informatie hierover vind je op Thuisarts.nl. Heb je klachten die kunnen passen bij het nieuwe coronavirus? Maak dan een afspraak om je te laten testen. Dit kan via www.coronatest.nl of via het telefoonnummer 0800-1202. Veelgestelde vragen en antwoorden vind je bij het RIVM. Je kunt ook het landelijke informatienummer 0800-1351 bellen.

In ons nieuwsdossier vind je al onze berichten over het Coronavirus (COVID-19) terug.

Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
baboebilos (10-4-2020 om 12:55)
@ tim fakkeldij, neen ik was daar niet, dat zie je op het filmpje.
Tim Fakkeldij (7-4-2020 om 21:59)
Bieboebilo's, was U ook in die besmettingshaard, dat U zo goed op de hoogte ben van de situatie daar?
Peter P. (6-4-2020 om 18:01)
Hopeloos die zondagsrijders. Dit heeft niets met motorrijden te maken, want rijden kunnen ze niet. Aanhouden, vette boete, voertuig vernietigen dat is mijn idee. En niet alleen op de boulevard, wat te denken van racebaan Lekstraat Oost-Souburg? Gisteren konden we geen tv of radio meer verstaan. Hopeloze sukkels al deze wegpiraten.
Lockdown Vlissingen (6-4-2020 om 15:41)
Lockdown Vlissingen dan maar
Guusje (6-4-2020 om 13:40)
We hebben heerlijk gereden over de boulevard, en alle regels (zelfs het snelheidslimiet) in acht genomen.
dewitjagt (6-4-2020 om 13:28)
Zondag Middag de politie gebeld door meerdere mensen op de Boulevard 16.30 uur Politie kwam kijken , handhavers kwamen kijken , en het duurde tot 19.00 uur dat de Boulevard pas werd afgesloten , zo werk dat in Vlissingen.
Cookie-instellingen beheren