Weerbericht:
Enkele buien en eerst vrij veel wind. Morgen perioden met regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Gewonde bij geweldsincident Vlissingen

Toegevoegd: 06-04-2020, 00.56 uur - Update: 06-04-2020, 02.14 uur
Door: Manfred Berrevoets

VLISSINGEN - De hulpdiensten zijn zondagavond met spoed uitgerukt voor een geweldsincident in Vlissingen. Er is één persoon gewond geraakt en afgevoerd naar het ziekenhuis.


Twee ambulances en meerdere eenheden van de politie werden om 23.40 uur met spoed naar de Toutenburg in de wijk Bossenburgh gestuurd. Ook een traumahelikopter werd opgeroepen, maar deze werd later weer afgemeld. Het slachtoffer is met spoed per ambulance naar een ziekenhuis gebracht. Over de ernst van de verwondingen is niets bekend.

Wat er is gebeurd is nog onduidelijk. Omwonenden spreken van een steekpartij waarbij één persoon zou zijn gevlucht, maar de politie was zondagavond niet bereikbaar voor commentaar. De politie zette al snel de directe omgeving af met linten. Binnen de afzetting heeft een agent een kledingstuk veiliggesteld. Dit kledingstuk is meegenomen in een bewijszak voor nader onderzoek.

Bij de Batenburg zette de politie ook de straat af maar de reden hiervan is niet bekend. Wel is duidelijk dat deze afzetting verband hield met het incident op de Toutenburg.

Zie ook:

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
TN'r (6-4-2020 om 09:35)
Wacht maar af, als deze crisis nog langer duurt ( overmacht uiteraard ) krijg je werkelijk waar een soort van oorlog in Vlissingen.. Iedere drugsdealer en wapens handelaar of gebruiker of erotiek handelaar gaat nu achter zijn geld aan en proberen te ' overleven ' zonder geld en criminele inkomsten.. Burgemeester 1 tip ! Zet hier minimaal 100 extra agenten in voor Walcheren want nu gaat de beerput langzaam open, die jullie zelf oogluikend hebben toegestaan al die jaren... Bossenburg is een HotSpot voor ellende !
Wim (6-4-2020 om 06:39)
Ondanks de grote problemen waar wij nu in leven toch nog uiteen lopende ruzie,s die gebeuren, is de ellende nog niet genoeg waar je dagelijks ket geconfronteerd word.
Cookie-instellingen beheren