Weerbericht:
Vannacht helder, overdag zonnig en droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Man heeft mes en inbrekerswerktuigen op zak

Toegevoegd: 06-04-2020, 10.49 uur
Man heeft mes en inbrekerswerktuigen op zak
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - De politie heeft vannacht na een korte achtervolging in Vlissingen een man aangehouden die onder andere een mes en inbrekerswerktuigen op zak had.


Agenten zagen de man rond 23.45 uur fietsen over het Weyevlietplein. Ze besloten hem te controleren maar de man ging er vandoor. Hij kon na een korte achtervolging worden staande gehouden nadat hij bij de Van der Helstlaan ten val was gekomen.

De man, een 23-jarige Vlissinger, bleek onder meer een mes en een groot contant geldbedrag bij zich te hebben. Ook had hij inbrekerswerktuigen zoals een schroevendraaier op zak. De goederen werden in beslag genomen en de man werd meegenomen naar het politiecellencomplex.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750