Weerbericht:
Zware windstoten. Regen, later buien. Vrijdag afnemende wind
Verkeersinformatie:
24 files van totaal 94 km

Incident Vlissingen inderdaad steekpartij

Toegevoegd: 06-04-2020, 10.51 uur
Het slachtoffer werd met spoed naar een ziekenhuis gebracht.
Het slachtoffer werd met spoed naar een ziekenhuis gebracht.
© Foto: Roland de Jong
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - De persoon die zondagavond gewond raakte bij een geweldsincident in Vlissingen, werd inderdaad neergestoken. Dat zegt de politie, die overigens nog geen arrestaties heeft verricht.


Een getuige belde rond 23.40 uur het alarmnummer omdat deze had gezien dat op de Toutenburg in de wijk Bossenburgh een man was neergestoken. Omstanders verleenden eerste hulp in afwachting van de ambulancedienst. Er werd ook een traumahelikopter opgeroepen, maar die werd niet meer ingezet.

Het slachtoffer, een 25-jarige Vlissinger, werd met spoed per ambulance naar een ziekenhuis gebracht. Details over zijn verwondingen zijn nog niet bekend. De man was volgens de politie tot nu toe niet in staat om een verklaring af te leggen maar zal vermoedelijk later vandaag worden gehoord door rechercheurs.

De aanleiding voor het incident wordt nog onderzocht. Een deel van de Toutenburg werd na de steekpartij afgezet met linten. De politie stelde er een kledingstuk veilig. Omdat het incident mogelijk iets eerder had plaatsgevonden op een pleintje bij de hoek Batenburg - Sterkenburg, is ook daar onderzoek gedaan.

Er is nog geen verdachte aangehouden.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Douwe dabert (6-4-2020 om 18:29)
@TN, jij snapt het. Al die leeglopers met een bol aan hun poot laten werken zou een oplossing kunnen zijn, bv in de kassen gewoon 38 uur p week tegen uitkeringsgeld.
Mar (6-4-2020 om 13:49)
@TN Je bent behoorlijk op hol geslagen.
TN'r (6-4-2020 om 12:34)
Heel makkelijk, gewoon Orionis ( uitkering hier ) gaan en alle uitkeringstrekkers van in de 20 nalopen of verplicht bezoek instellen dan heb je de dader zo. Of bijvoorbeeld iedere uitkering stoppen ( geen geld meer ) en elke klant persoonlijk melden bij Politie en Orionis... Het zijn allemaal dezelfde types ( meestal migratie achtergrond ook ) ik begrijp ook niet waarom er niet VEEEEEEL meer op uitkeringstrekkers word gecontroleerd.. Er zijn er zoveel die bezig zijn met zaken die niet kunnen en ze zitten allemaal in de bijstand ( hoe ze het voor elkaar krijgen is mij een raadsel by the way ) en dan rijden ze met een Golfje 7 rond en chickies ! Lang leve Vlissingen ( net Rotterdam hier )
Jaap (6-4-2020 om 11:21)
Ik dacht dat deze wijk op de goede weg was, helaas zit er kennelijk nog steeds tuig.
Cookie-instellingen beheren