Weerbericht:
Wisselend bewolkt en enkele buien, morgen overdag ook perioen met zon
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Autobrand Middelburg mogelijk aangestoken

Toegevoegd: 06-04-2020, 13.09 uur
Autobrand Middelburg mogelijk aangestoken
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De politie onderzoekt of er bij een autobrand vannacht in de Middelburgse wijk Dauwendaele sprake was van brandstichting.

Bij de hulpdiensten werd rond 03.45 uur melding gemaakt van een voertuigbrand in de Dolfijnstraat. Hierop werd de blusgroep van de brandweerpost Torenweg met spoed ter plekke gestuurd. Volgens de politie bleek de brand te woedden in de Landluststraat en raakten meerdere voertuigen beschadigd. Hoe groot de schade is, is niet duidelijk.

De politie sluit brandstichting niet uit en doet daarom onderzoek. Er worden camerabeelden opgevraagd en vandaag vindt een buurtonderzoek plaats.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750