Weerbericht:
Overwegend bewolkt en af en toe regen of een bui. Morgen (onweers)buien
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Zeeuw uit groepje met vuurwapen opgepakt

Toegevoegd: 06-04-2020, 13.59 uur
Zeeuw uit groepje met vuurwapen opgepakt
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

AMSTERDAM - De politie heeft vannacht in Amsterdam een jongeman uit Terneuzen aangehouden vanwege verboden wapenbezit. De verdachte zou samen met vier anderen een rapclip aan het opnemen zijn geweest.

De politie zag in de nacht van zaterdag op zondag rond 01.50 uur twee voertuigen geparkeerd staan op een aflegen stuk weg bij de Larikslaan. Agenten stelden een onderzoek in en de vijf aanwezigen verklaarden bezig te zijn met het opnemen van een rapvideo. De auto's werden doorzocht en in de nabijheid van de voertuigen werden een vuurwapen en een gordel met hagelpatronen aangetroffen.

Het vijftal, variërend in de leeftijd van 19 tot 23 jaar en bestaande uit inwoners van Amsterdam, Diemen en Terneuzen, werd aangehouden. De politie doet nog nader onderzoek naar hun betrokkenheid bij het verboden wapenbezit.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750