Weerbericht:
Bewolkt en van tijd tot tijd regen
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Inbraak Goes half jaar na dato op televisie

Toegevoegd: 06-04-2020, 16.23 uur - Update: 07-04-2020, 15.56 uur
Inbraak Goes half jaar na dato op televisie
© Foto: Politie
Door: Roland de Jong

GOES - Meer dan een half jaar na dato worden morgenavond in Opsporing Verzocht beelden getoond van vier vrouwen die mogelijk betrokken zijn geweest bij een inbraak afgelopen zomer in Goes.

Op donderdag 29 augustus ontdekten de bewoners dat van een appartement in een appartementencomplex aan de Evertsenstraat dat inbrekers hun huis hadden bezocht. De dieven bleken geld en sieraden te hebben gestolen. Ook werd tevergeefs geprobeerd een zware kluis weg te nemen.

Tijdens het politie-onderzoek dat volgde zijn bewakingsbeelden opgevraagd. Hierop waren vier vrouwen te zien die inmiddels met de inbraak in verband worden gebracht. Via het televisieprogramma wordt de hulp van het publiek ingeroepen om het viertal te vinden.

Update 7 april: De televisie-oproep is in verband met een ander (dringend) opsporingsbericht verplaatst. Het tonen van de beelden van de vier vrouwen staat nu gepland voor de uitzending van Opsporing Verzocht op dinsdag 28 april.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ja-Ja (7-4-2020 om 10:10)
Na een HALF jaar.!!! Ik zal verder maar niks zeggen. Na een HALF jaar.!!! U snap me wel.