Weerbericht:
Perioden met regen. Woensdag af en toe zon, kans op een bui
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

13 Bekeuringen voor overtreden coronamaatregelen

Toegevoegd: 09-04-2020, 09.50 uur
13 Bekeuringen voor overtreden coronamaatregelen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Tim Koster

GOES - Woensdagavond en afgelopen nacht zijn er door de politie in Goes en Nieuwdorp 13 bekeuringen uitgeschreven voor het overtreden van de coronamaatregelen.

In Goes heeft de politie een samenscholing in een schuur beëindigd waar jongeren aan het ‘chillen’ waren. Ook een groep personen die na een waarschuwing toch bij elkaar bleven hebben een bekeuring gehad van de politie. In Nieuwdorp maakte de politie vannacht een einde aan een samenscholing van vier personen in een woning. Iedereen kan binnenkort een bekeuring verwachten van 390 euro, zo laat de politie weten.

De politie heeft aangekondigd de komende dagen veelvuldig te gaan controleren of mensen zich aan de coronaregels houden.

Vragen over het Coronavirus?
Wat moet je doen als je denkt dat je het Coronavirus hebt? Klik hier voor het antwoord op die vraag, opgesteld door de GGD, de Zeeuwse huisartsen en Nucleus Zorg. Veelgestelde vragen en antwoorden vind je bij het RIVM. Je kunt ook het landelijke informatienummer 0800-1351 bellen.

In ons nieuwsdossier vind je al onze berichten over het Coronavirus (COVID-19) terug.

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
TN'r (9-4-2020 om 10:28)
Nogmaals, mooie woorden maar gen Politie agenten genoeg ! Er is GEEN mankracht genoeg helaas.. Rutten en Politie-top hebben alles kapot bezuinigd e nu moeten ze regels handhaven met te weinig personeel ??! Vannacht waren er straatrace's in Vlissingen.. door de Bloemenbuurt en stad. Ook zie je bepaalde bevolkingsgroepen alles massaal negeren.. Ik telde gister minstens 41 auto's met meer dan 4 personen en iedereen app't op de fiets?! Groepje's skaters zie je ook. Nergens geen Politie te zien ! Ik heb sinds Corona nog praktisch geen Politie ergens gezien, waar ze zijn weet ik niet maar niet in Vlissingen