Weerbericht:
Half tot zwaar bewokt en een enkele bui
Verkeersinformatie:
Geen files

Gemeente sluit recreatiewoning na drugsvondst

Toegevoegd: 09-04-2020, 14.24 uur
De burgemeester heeft het pand voor drie maanden gesloten.
De burgemeester heeft het pand voor drie maanden gesloten.
© Foto: Gemeente Borsele
Door: Tim Koster

BAARLAND - Burgemeester Gerben Dijksterhuis van de gemeente Borsele heeft besloten een leegstaande recreatiewoning aan de Landingsweg in Baarland te sluiten na eerdere vondsten van drugs in het pand.


In januari 2020 trof de politie tijdens een zogenoemde voetjesactie een hennepkwekerij aan in de recreatiewoning. Men trof er onder andere meer dan 80 hennepplanten, 8 speciale lampen en een speciale koolstoffilter aan. Ook werd er illegaal stroom afgetapt via de zekeringskast. Hieruit concludeert burgemeester Dijksterhuis dat het gaat om een handelshoeveelheid drugs en heeft hij besloten om de leegstaande recreatiewoning voor de duur van drie maanden te sluiten.

Het pand is op donderdag 9 april afgesloten en verzegeld door politie en de gemeente.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren