Weerbericht:
Wisselvallig, in het zuidwesten later op de dag veel wind
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 4 km

Auto opgeblazen met zwaar vuurwerk Vlissingen

Toegevoegd: 09-04-2020, 17.34 uur
Auto opgeblazen met zwaar vuurwerk Vlissingen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Tim Koster

VLISSINGEN - In de nacht van woensdag op donderdag is er bij een woning in Vlissingen een auto opgeblazen met zwaar vuurwerk.


Het incident gebeurde rond 01.00 uur op het erf bij een woning aan het Westerzicht. De daders hebben met zwaar vuurwerk de voorkant van de auto opgeblazen. De politie heeft een onderzoek ingesteld. Diverse mensen zijn door de politie verhoord en ook is er een sporenonderzoek ingesteld.

De politie is op zoek naar mensen die meer over dit incident of de daders weten. Tips zijn welkom via 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Wim (10-4-2020 om 07:03)
Wat een gemene laffe streek om zo iets te doe door grote lafaard een auto te vernielen laten we hopen dat ze gepakt worden en de schade te laten betalen
Ditisvaker (9-4-2020 om 21:57)
Bij een collega hebben ze een keer ook iets van een cobra onder wielkast laten klappen. Ook in souburg. Smerige laffe rothonden ze weten niet wat ze doen.
rini de jonge (9-4-2020 om 17:55)
de dader een nieuwe auto laten kopen