Weerbericht:
Wolkenvelden, in het zuidoosten (mot)regen. Morgen overal regenachtig
Verkeersinformatie:
Geen files

Tankstation overvallen in Middelburg

Toegevoegd: 09-04-2020, 20.49 uur - Update: 10-04-2020, 11.18 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Aan de Roozenburglaan in Middelburg is donderdagavond een Shell-tankstation overvallen. Dat meldt de politie.


De melding van de gewapende overval kwam rond 20.35 uur bij de politie binnen. Direct gingen meerdere politie-eenheden ter plekke. Ook de Koninklijke Marechaussee is ingezet. Agenten ter plekke zouden kogelwerende vesten dragen. Volgens de politie was er vermoedelijk sprake van één dader. Het ging om een man in donkere kleding. Hij was gewapend, maar wat voor wapen de overvaller bij zich had, is niet bekendgemaakt. Volgens de politie is er niemand gewond geraakt.

De politie zoekt in de omgeving naar de dader. Er is ook een politiehelikopter ingezet. Deze was tegen 21.00 uur ter plekke. De politie roept mensen die in de omgeving van de benzinepomp verdachte personen zien om deze in dat geval niet zelf aan te spreken maar direct 112 te bellen.

Naar de overval wordt nog nader onderzoek gedaan. De politie laat weten dat de technische recherche is opgeroepen en dat getuigen worden gehoord.

Zie ook:

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mar (10-4-2020 om 16:06)
@Shirley In je subtiele reactie verlang je kennelijk terug naar de Middeleeuwen. Gelukkig wonen we nog in een redelijk,beschaafd land.
Joris (10-4-2020 om 11:27)
Door dit soort figuren besluit een eigenaar van dit tankstation om er een onbemande tankgelegenheid zonder shop van te maken. Is ook het laatste beetje leven uit de wijk verdwenen. Bedankt hersendode overvaller.
Mus (10-4-2020 om 11:11)
Hoe lomp kan je zijn . Contactloos betalen . Met de corona crisis ligt er heel weinig contant . Domme boef.
Shirley (10-4-2020 om 08:05)
Handen eraf kappen en hun poten eraf en dat in t nieuws brengen dan denken ze wel eerst na voor ze wat doen. Sterkte voor de medewerker(s)
Wim (10-4-2020 om 07:12)
Je lees niet of er dader geld heeft afgedwongen tot op heden lees je weinig meer van zulke inbraken, wat was er snel de politie ter plaatse laten we hopen dat hij toch een keer gepakt word
Mijn mening (9-4-2020 om 21:38)
Volgens de politie was er vermoedelijk sprake van één dader.