Weerbericht:
Veel bewolking, in het noorden plaatselijk wat regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Slachtoffer Westdorpe is 57-jarige vrouw uit Sas van Gent

Toegevoegd: 10-04-2020, 20.27 uur
Door: Tim Koster

WESTDORPE - Het slachtoffer dat vanmiddag is overleden bij het ongeluk op de Tractaatweg (N62) in Westdorpe is een 57-jarige vrouw uit Sas van Gent. Dat heeft de politie vanavond bekendgemaakt.


Het eenzijdige ongeluk gebeurde rond 14.00 uur ter hoogte van de op- en afritten bij viaduct Eversgadt. De vrouw raakte door nog onbekende oorzaak met haar auto van de weg. Het voertuig is hierbij op zijn kop in een sloot tot stilstand gekomen. Meerdere eenheden van de brandweer, de politie en twee ambulances kwamen met spoed ter plekke. Een opgeroepen traumahelikopter is niet meer ter plaatse geweest.

De weg was voor de hulpverlening en het onderzoek van de politie tot tegen de avond gesloten. Hoe het ongeluk precies heeft kunnen gebeuren, is nog niet bekend.

Zie ook:

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Biggetje (14-4-2020 om 13:42)
Hoe triest. Ben je op een mooie lentedag aan het genieten van je auto met open dak en gebeurd er dit. Veel sterkte voor de nabestaanden.
Cookie-instellingen beheren