Weerbericht:
Morgen opnieuw overwegend zonnig
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Jongen (13) vermist in Vlissingen

Toegevoegd: 11-04-2020, 00.01 uur
Jongen (13) vermist in Vlissingen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Tim Koster

VLISSINGEN - De politie is sinds vrijdagavond op zoek naar een vermiste 13-jarige jongen in Vlissingen. Rond 19.45 uur is via Burgernet een signalement van de jongen verspreid.

Het gaat om een blanke jongen van 1.50 meter lang. Hij draagt een spijkerbroek met gaten erin, een zwart vest met reflecterende strepen, een wit shirt, een groene hoodie en groene schoenen. Om 23.50 uur is de Burgernetactie beëindigd en was de jongen nog altijd niet terecht. De politie heeft de zaak in onderzoek.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
P (11-4-2020 om 11:18)
Een zwart vest en groene hoody, hiermee worden dus twee signalementen gegeven aangezien de persoon het één over het ander draagt. Dus idd een foto zou in dit geval de zoektocht enorm versnellen en versterken.
bram (11-4-2020 om 01:14)
een afschuwelijk bericht. Maar waarom geen foto of andere indicatie van de vermiste persoon? Is voor veel lezers veel duidelijker. Ook heb ik ondanks dat ik bij burgernet bekend ben, geen bericht ontvangen. Hoop oprecht dat de vermiste jongen snel gevonden wordt. Strekte voor de ouders en familie.