Weerbericht:
Wolkenvelden, af en toe regen. Morgen perioden met zon
Verkeersinformatie:
Geen files

Chillende jongeren bekeurd in Hulst

Toegevoegd: 11-04-2020, 11.04 uur
Chillende jongeren bekeurd in Hulst
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Tim Koster

HULST - De politie heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag jongeren in Hulst bekeurd voor het niet genoeg afstand houden van elkaar.


Tijdens hun dienst controleerden agenten een auto waarin drie jongeren bleken te ‘chillen’. Omdat zij hierbij niet kunnen voldoen aan de coronamaatregelen hebben zij alle drie een bekeuring van 390 euro gekregen voor het niet aanhouden van de 1.5 meter afstand.

Vrijdagavond bekeurde de politie nog zes jongeren in Zierikzee voor het negeren van de noodverordening.

Vragen over het Coronavirus?
Informatie hierover vind je op Thuisarts.nl. Heb je klachten die kunnen passen bij het nieuwe coronavirus? Maak dan een afspraak om je te laten testen. Dit kan via www.coronatest.nl of via het telefoonnummer 0800-1202. Veelgestelde vragen en antwoorden vind je bij het RIVM. Je kunt ook het landelijke informatienummer 0800-1351 bellen.

In ons nieuwsdossier vind je al onze berichten over het Coronavirus (COVID-19) terug.

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Druk (11-4-2020 om 22:36)
Ik vond het nog druk in Middelburg. Vaak uit moeten wijken. En de fietsers vinden dat ze nu slalom mogen rijden op zebrapaden en in winkelstraten. Fijn 4 dubbel opletten van werk naar huis!
J van P (11-4-2020 om 15:20)
Nou dan komen ze wel naar Vlissingen toe denk ik want hier lijkt het wel kerst zo druk ! Blijkbaar mag alles hier ? Geen Politie te zien en tjokvolle straten
TN'r (11-4-2020 om 13:51)
Laat ze dan maar naar Vlissingen komen.. Hier mag het gewoon wel zie ik.. Scheldestraat zag zwart van de mensen, scooters rijden af en aan met meerdere personen, staan heel veel jeugd en mensen op de Boulevards, ik zie nog steeds gasten blowen en autorijden en jongeren die appen op de fiets, ikzag donderdagavond om 2100 uur voor het laatst 1 politieauto door de wijk rijden voor de rest zie je nooit wat... Het is hier net een VRIJSTAAT ! Bloemenbuurt en middengebied is in de avond en nacht een racebaan en overal Marokkanen die allemaal gewoon door de wijk rijden en %$#@& aan Corona hebben blijkbaar ???? Ik snap er niks van sorry, what Lockdown ?
Chilly Willy (11-4-2020 om 12:25)
ja ja, hangjongeren heten nu ineens chillende jongeren. die vooruitgang in ZLD is ook bijna niet meer bij te houden hé.
Chin Chan (11-4-2020 om 12:18)
Daar kan Politie+ handhaving van Vlissingen nog eens voorbeeld van nemen van Hulst
Cookie-instellingen beheren