Weerbericht:
Wolkenvelden, af en toe regen. Morgen perioden met zon
Verkeersinformatie:
Geen files

Gemeente Goes sluit trailerhellingen Veerse Meer

Toegevoegd: 11-04-2020, 20.35 uur
Gemeente Goes sluit trailerhellingen Veerse Meer
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Tim Koster

WOLPHAARTSDIJK - De gemeente Goes heeft zaterdagavond besloten om zondag twee trailerhellingen bij het Veerse Meer te sluiten.


Volgens de gemeente was het vandaag te druk bij de hellingen waardoor besloten is om deze te sluiten. Het gaat om de helling bij Kanoa Outdoor & Events aan de Muidenweg en de helling ter hoogte van paviljoen De Meerkoet bij de Schelphoek. Vanaf zondag zijn de twee hellingen gesloten.

Eerder vandaag meldde de Veiligheidsregio Zeeland (VRZ) dat het zaterdag rustig is gebleven in Zeeland en dat mensen ondanks het mooie weer zich goed aan de maatregelen hebben gehouden. Ook op de doorgaande wegen en bij de stranden was het stil volgens de VRZ.

 

 

Vragen over het Coronavirus?
Informatie hierover vind je op Thuisarts.nl. Heb je klachten die kunnen passen bij het nieuwe coronavirus? Maak dan een afspraak om je te laten testen. Dit kan via www.coronatest.nl of via het telefoonnummer 0800-1202. Veelgestelde vragen en antwoorden vind je bij het RIVM. Je kunt ook het landelijke informatienummer 0800-1351 bellen.

In ons nieuwsdossier vind je al onze berichten over het Coronavirus (COVID-19) terug.

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Kees (12-4-2020 om 11:18)
Kijk bij de milieustraat hoeveel er daar de heling oprijden. De gemeente Goes wil graag intelligent op de voorgrond komen met deze onzinnige maatregel. Tegenwoordig noemen ze alles intelligent. We zullen zien of dit virus intelligenter is dan1,5 meter voorlopig is het virus in het voordeel. Hoelang denkt men dit nog vol te houden. Je ziet dat het aantal boetes toeneemt en daarmee ook de frustratie onder de mensen. Er duidelijk met twee maten wordt gemeten.
Ed (12-4-2020 om 04:42)
https://www.hvzeeland.nl/nieuws/41092-vrz-zeeuwen-houden-ook-bij-warm-weer-het-hoofd-koel/ Waarom dan toch de trailerhellingen dicht? 1,5m afstand op het water is echt geen probleem hoor.
Cookie-instellingen beheren