Weerbericht:
Zwaar bewolkt en enkele buien, morgen regen
Verkeersinformatie:
Geen files

13-Jarige jongen nog steeds vermist

Toegevoegd: 11-04-2020, 22.22 uur - Update: 12-04-2020, 12.23 uur
13-Jarige jongen nog steeds vermist
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Tim Koster

MIDDELBURG - De jongen waarvoor gisteren in Vlissingen een Burgernetbericht werd verspreid, wordt nog altijd vermist. Het gaat om een 13-jarige jongen uit Geldermalsen (Gelderland). De politie heeft een foto van hem gepubliceerd.


Inmiddels is meer duidelijk geworden over de vermissing. Hij is donderdag vanuit huis vertrokken met zijn fiets. Zijn fiets is uiteindelijk aangetroffen bij het station in Geldermalsen. Zijn rugtas is vrijdag buiten het station van Ypenburg (Den Haag) aangetroffen. De politie laat weten dat de jongen mogelijk in Vlissingen is geweest. Of hij daar nog altijd zou kunnen zijn, is niet bekend.

De jongen is 1,50 meter lang, heeft een tenger postuur en blond haar. Hij draagt een spijkerbroek, groene schoenen en een zwart vest met reflecterende strepen op de mouw of een groene hoodie. De politie vraagt mensen met tips contact op te nemen met de politie via 0800-6070


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Doet Pijn (12-4-2020 om 12:24)
Je zal in deze tijden ook maar ellendige ouders hebben, dan valt het niet mee. Maar of in deze tijden buiten rondzwerven een beter idee is ? Kijk, het had ook leuk geweest dat de regering iets had gedaan voor jongeren maar zelfs tienduizenden zwerfjongeren in NL doen ze gewoon net of die niet bestaan.. Waar moeten die nu dan heen nu alles gesloten is ? Vervallen in prostitutie of drugsrunner worden ? En hoe moeten die dan aankijken tegen de MP rutte hoe die druk en belangrijk is met zijn EU miljarden spectakelshow... Soms schijnt de zon met een zwart randje..
rini de jonge (12-4-2020 om 08:04)
de jongen moet zelf naar zijn ouders terug gaan weglopen heb geen zin